Kiitos luottamuksesta!

Kiitos luottamuksesta! MediEllen avattiin vuosi sitten 15.9.2020. Ensimmäisen toimintavuoden aikana Sotkamossa, Kuhmossa ja Suomussalmella hoitokontakteja on kertynyt lähes 8000. Tarve laadukkaalle hoidolle on ollut ilmeinen. Suuri kiitos asiakkaillemme erinomaisesta vastaanotosta!

Lääkärikeskus MediEllen on saanut alkunsa lääkäri Marjo Pantin haaveesta tuoda terveyspalvelut lähelle maaseutukuntien asukkaita – sinne, missä lääkäreistä on jatkuva pula ja tarve palveluille on suuri. Päämääränämme on tarjota laadukasta hoitoa lähellä potilasta niin paikallisille asukkaille, matkailijoille kuin urheilijoillekin.  Koko henkilökuntamme sitoutuu siihen, että hoitopäätökset perustuvat tutkittuun tietoon, sekä valtakunnallisiin hoitosuosituksiin. Lääkäreistämme suuri osa on kainuulaisia, ja lisäksi olemme vahvistaneet osaamistamme ympäri Suomen tulevilla asiantuntijoilla.

Jatkamme monipuolisten terveyspalveluiden tuottamista Kainuussa kasvattamalla tarjontaamme sekä osaamistamme myös tulevaisuudessa.  

Marjo Pantti, toimitusjohtaja, vastaava lääkäri